Onze filosofie

“Een goed uitgevoerde cosmetische behandeling hoort er natuurlijk uit te zien. Dat betekent dat een ander niet kan zien dat je een behandeling hebt gehad. Mensen zullen mogelijk wel vragen of je goed geslapen hebt, of net terug bent van vakantie – maar niet of je een behandeling hebt gehad.”

 

2o5a0401

Een natuurlijk resultaat

Ons uiterlijk is ons visitekaartje – het eerste wat mensen zien. Om een goede indruk te maken is het dan ook heel logisch dat we er goed uit willen zien – en willen blijven zien.

Het fundament voor een natuurlijk cosmetisch resultaat is balans. Wanneer de natuurlijke verhoudingen van het gezicht tijdens een behandeling worden aangehouden, ontstaat een verfrissend “rejuvenation” effect. Wanneer vanuit de natuurlijke verhoudingen de “golden ratio” wordt opgezocht, ontstaat een verfraaiend “beautification” effect.

Of het nu gaat om rejuvenation of beautification – dokter Brandt streeft altijd naar een natuurlijke balans en harmonie. “Ik streef ernaar om de uitstraling nieuwe energie te geven door het uiterlijk op een natuurlijke manier te verfraaien.”

'Ik streef altijd naar een resultaat dat er niet alleen mooi en natuurlijk uitziet, maar ook prettig aanvoelt.' Drs. Christopher J. Brandt

Maak direct een afspraak

Online een afspraak maken

Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar. Consult is gratis.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

0203690986