Wie is dokter Brandt?

Dokter Brandt is als arts gespecialiseerd binnen de cosmetische geneeskunde en draagt met trots de titel ‘cosmetisch arts KNMG’. Met zijn persoonlijke aanpak neemt hij ruim de tijd voor zijn cliënten en behaalt hij naast mooie natuurlijke resultaten voornamelijk een zeer hoge cliënttevredenheid. Naast zijn werkzaamheden bij Kliniek dokter Brandt aan de Pilotenstraat 62 te Amsterdam, is hij ook werkzaam als trainer ‘faculty’ voor het toonaangevende opleidingsinstituut ‘UMA Academy’, is hij trainer voor Merz Aesthetics en werkt hij bij ‘Blooming plastische chirurgie’ in Haarlem.

dokter Brandt cosmetisch arts KNMG

Cosmetisch arts KNMG

Als één van de eerste artsen in Nederland is dokter Brandt in 2019 bevorderd tot medisch specialist “cosmetisch arts KNMG”. Om deze titel te behalen heeft hij na de studie geneeskunde (AMC) de opleiding cosmetische geneeskunde gedaan.

2o5a0740

Drs. Christopher J. Brandt

Cosmetisch arts KNMG

Drs. Christopher J. Brandt (BIG: 99916599801) is gecertificeerd lid van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en is sinds 2019 bevorderd tot medisch specialist “cosmetisch arts KNMG”. Samen met andere vooraanstaande cosmetisch artsen heeft dokter Brandt de Nederlandse veldnorm geschreven voor veilig gebruik van fillers in de cosmetische praktijk. Dokter Brandt is gespecialiseerd in anti-ageing behandelingen met Botox, fillers, lichaamseigen stamcellen & groeifactoren (PRP), injectables en energy-based behandelingen zoals Endolifting en PlexR soft surgery.

“We houden de laatste trends op het gebied van anti-ageing nauw in de gaten en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”. Als gecertificeerd cosmetisch arts is dokter Brandt actief betrokken bij de Nederlandse vereniging voor cosmetische Geneeskunde (NVCG)

Lees meer
Profiel nina website

Nina van de Pieterman

Praktijkassistent

Onze praktijkassistente Nina verwelkomt u tijdens uw bezoek aan de kliniek. Nina zal u helpen met inschrijving, het inplannen van afspraken en assisteert dokter Brandt tijdens behandelingen. Heeft u vragen over cosmetische behandelingen terwijl u wacht? Stel ze gerust aan Nina!

Team2@3x

Joëlle Doreleijers

Huidtherapie

Bij Joëlle (BIG: 99916599801) kunt u terecht voor al uw vragen over huidtherapie. Zij is gespecialiseerd in chemische peelings voor een egalere huid

‘Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken’. In plaats van een ‘wonder’ willen mensen graag een subtiel en natuurlijk resultaat. Drs. Christopher J. Brandt

Onze filosofie

Levensgebeurtenissen en periodes van stress kunnen hun sporen in de huid achterlaten waardoor iemand er ouder of vermoeider uit kan zien dan dat hij/zij zich voelt.

Het doel bij injectable klinieken zoals dokter Brandt is om uw jeugdige uitstraling te herstellen zodat het uiterlijk meer overeenkomt met hoe u zich voelt, of de levensfase waarin u zit. Bij dokter Brandt ligt onze focus op een natuurlijk resultaat waarbij uw sterke punten geaccentueerd worden en uw karakteristieke gezichtskenmerken zoals mimiek behouden blijven.

Maak direct een afspraak

Online een afspraak maken

Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar. Een consult is gratis.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

020-3690986