Resultaten dokter Brandt

Dit is een resultaat 2 weken na een combinatiebehandeling met Botox en fillers.

Met Botox werd een wenkbrauw-liftende behandeling gedaan waarbij de fronsrimpels en kraaienpootjes automatisch verzachten.

Het volumeverlies onder de ogen en van de steunpunten van de wangen werd met fillers hersteld. Het resultaat van de Botox behandeling houdt gemiddeld 3-6 maanden aan en het resultaat van de fillers houdt gemiddeld 9-15 maanden aan.

Botox behandeling amsterdam

De ‘mini-lift’ is een op maat gemaakte behandeling waarbij de steunpunten van het gezicht hersteld worden met een combinatie van verschillende soorten fillers die volume herstellen en huidverbetering geven. Hier is ook een beetje Botox gebruikt om rimpels onder de ogen te verzachten. Het doel van de behandeling: een natuurlijke frisse look.

Liquid facelift dokter Brandt Amsterdam

Dit is een resultaat van een filler behandeling tegen wallen/donkere kringen bij een man.

De fillers worden met een gelaagde techniek toegepast om de schaduw onder de ogen “traangootjes” te verzachten. Het resultaat houdt gemiddeld 6-12 maanden aan.

wallen behandeling voor en na

Dit is een resultaat van een zogenaamde liquid facelift. Bij deze prachtige dame hebben we de behandeling opgedeeld in enkele sessies voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Behandelde gebieden:

  • onder de ogen “wallen/donkere kringen”
  • Wangen en jukbeen lift
  • Verstrakking kaaklijn en kin
natuurlijk resultaat fillers dokter Brandt amsterdam
Het vinden van de juiste balans tussen effect- en subtiliteit, uit zich in de mooiste resultaten. Drs. Christopher J. Brandt - Cosmetisch arts KNMG

Dit is het resultaat direct na een liftende behandeling met fillers door dokter Brandt. Hierbij is te zien dat de kaaklijn rechter is, de mondhoeken gelift zijn en de wangen een frisser volume hebben. Het herstel is mild met optimaal effect na enkele weken.

Liquid facelift voor en na

Dit is het resultaat 2 weken na een filler behandeling onder de ogen “traangootjes”. Bij deze behandeling werd ook het steunpunt van de wangen/jukbeen hersteld met een mini-lift. Het resultaat houdt gemiddeld 9-15 maanden aan.

fillers voor en na wallen onder ogen behandeling dokter brandt

Mini-lift contour behandeling wang/jukbeen. Combinatiebehandeling Belotero en Radiesse voor lift en verbetering stevigheid- en huidkwaliteit. Resultaat na 2 weken.

mini lift midface dokter brandt cosmetisch arts amsterdam

Dit is het resultaat van een liquid facelift van de midface en de lower face met een combinatie techniek. Deze dame kwam niet in aanmerking voor een operatieve facelift en zocht naar en niet-operatief alternatief. Resultaat na 2 weken.

liquid facelift dokter brandt

Resultaat van een “mini-lift” van de midface. Het draait hier om het herstellen van de jeugdige wang/jukbeen contour. Het resultaat is dat zwaartekracht effecten zoals de neus-lippenplooi gelift worden en een jeugdigere uitstraling hersteld wordt. De na-foto werd een paar uren na de behandeling genomen: zichtbaar is een milde huidreactie waarbij eigenlijk al amper te zien is dat je een behandeling hebt gehad.

fillers voor en na liquid facelift

Dit is een resultaat na een Botox behandeling door dokter Brandt. Door de knijpspieren rondom de ogen te ontspannen ontstaat een frissere- openere blik. Het resultaat is een meer ontspannen en uitgeruste uitstraling. Een bijkomend voordeel: het liftende effect voelt aan alsof je een zware rugzak afdoet.

Botox wenkbrauwlift dokter brandt

Maak direct een afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie. Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

0203690986