Endolifting is een unieke behandeling waarbij een liftend effect van de huid ontstaat door onderhuidse radiofrequente energie “internal heating”. In de herstelfase na de behandeling maakt de huid nieuwe steuncellen aan zoals collageen en elastine waardoor huidverstevigend en huidverbeterend effect ontstaat.

 Tijdens de behandeling kunnen tegelijkertijd activerende injectables zoals groeifactoren (PRP) of volumeherstellende fillers worden ingespoten voor een mooiere huidkwaliteit of een extra liftend effect.

De behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Aangezien de behandeling met behulp van injecties wordt uitgevoerd is er altijd kans op milde zwelling, roodheid en een eventueel blauw plekje. Dit trekt vanzelf weg in de eerste dagen na de behandeling en kan vanaf de volgende dag gecamoufleerd worden. De mooiste resultaten worden gezien na 6-12 weken waarna de resultaten langdurig aanhouden. De behandeling kan geheel veilig herhaald worden en kan in kuur-vorm gedaan worden voor een optimaal resultaat.

"De Endolift INNOfill behandelingen zijn unieke combinatiebehandelingen die op maat worden samengesteld. Verschillende technieken en producten komen samen om jeugdige gezichtscontouren te herstellen en de huidkwaliteit zichtbaar te verbeteren." Christopher J. Brandt - Cosmetisch arts KNMG
Review1@3x

Beoordeeld met een 4.9/5.0 op Google reviews

50+ ervaringen hebben ons met een 4.9 beoordeeld.

Review2@3x

Door 500+ cliënten beoordeeld met een 9,6

Bekijk alle reviews

Veelgestelde vragen

Endolifting is een geavanceerde ‘energy-based’ cosmetische behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van energie om huidversteviging te krijgen. Bij de Endolift  worden de onderhuidse lagen gestimuleerd met een canule die radiofrequente energie doorgeeft. Het gevolg is dat er ‘internal heating’ ontstaat waardoor tijdens het herstel de huid aangezet worden om nieuwe steuncellen aan te maken zoals collageen en elastine. Dokter Brandt heeft inmiddels al ruim 500 Endolift behandelingen uitgevoerd met het ‘Innofill RF filler injection system’. De resultaten zijn verbluffend natuurlijk.

De Endolift behandeling is ten opzichte van een filler behandeling vrij bewerkelijk. Zeker als de behandeling gecombineerd wordt met lichaamseigen PRP of fillers kan een afspraak makklijk 1-2 uren duren – houdt hier rekening mee. De Endolift wordt in het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Vind je het erg spannend of ben je bang voor naalden? Laat het ons van tevoren weten en dan kijken we samen naar hoe we de behandeling zo pijn-vrij mogelijk kunnen maken.

 

De Endolift is een natuurlijke manier om de huid te verstrakken zonder littekens of langdurig herstel. Na enkele weken zijn de resultaten zichtbaar: de huid voelt steviger en ziet er zichtbaar gezonder uit. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling gecombineerd met lichaamseigen PRP voor nog meer huidverbetering – of met fillers voor extra liftend effect vanuit de steunpunten van het gezicht. Het resultaat van een behandeling is jaren lang zichtbaar.

 

Het herstel na Endolifting is in de regel mild en is vergelijkbaar met een filler behandeling. Na een behandeling kan er lokaal milde zwelling, roodheid of ongemak ontstaan – dit is heel normaal en trekt meestal vanzelf weg binnen 24-72 uur. Tijdens de injectie kan er soms een klein bloeduitstorinkje ontstaan welke binnen enkele dagen weer weg trekt. Grote blauwe plekken zijn zeldzaam. Over het algemeen is het direct na een behandeling amper zichtbaar dat je een behandeling hebt gehad. Binnen 4-8 weken is het optimale resultaat van de behandeling zichtbaar. 

 

De Endolift behandeling is uitvoerig getest en veilig bevonden voor cosmetische toepassingen in het gezicht en het lichaam. De Endolift wordt afgeraden voor mensen die een pacemaker hebben of een ander implantaat dat een ritme afgeeft. De behandeling wordt gedaan met een canule (flexibel buisje) vanuit een aantal strategisch gekozen insteek punten in het gezicht. Op deze punten kan de huid warm worden en in zeldzame gevallen een klein tijdelijk brandwondje geven. Dit herstelt in de regel volledig. Dokter Brandt heeft inmiddels al ruim 500 Endolift behandelingen uitgevoerd met het ‘Innofill RF filler injection system’. De resultaten zijn verbluffend natuurlijk.

Kosten van de behandeling

Het is mogelijk om de behandeling te combineren met het verwijderen van rimpels op andere delen van het gezicht. Bekijk onze prijslijst voor het volledige overzicht.

De Endolift met lichaamseigen groeifactoren (PRP) geeft een mooie natuurlijke huidverbetering met zichtbaar effect op beginnende tekenen van huidveroudering.

Endolift huidversteviging + lichaamseigen PRP / microneedling – €1100

Kuur 2 behandelingen* – €1950

* Aangeraden. 2e behandeling na 3 maanden

De ‘Baselift’ is de nieuwste toevoeging aan het assortiment in de kliniek en is bij uitstek de signature behandeling van dokter Brandt. De natuurlijke huidverjongende behandeling, zonder operatie of lichaamsvreemde stoffen.

 

Slappe huid rond de ogen en wangen:

huidverstrakking met onderhuidse radiofrequentie (INNOfill) + gefilterde stamcellen (zonder vetcellen) en groeifactoren (PRP) + microneedling – €2450

Kuur 2 behandelingen* – €4550

 

Liftende behandelingen wangen en kaaklijn:

huidverstrakking met onderhuidse radiofrequentie (INNOfill) + ongefilterde stamcellen (met vetcellen) en groeifactoren (PRP) + microneedling – €2650

Kuur 2 behandelingen* – €4950

* Aangeraden. 2e behandeling na 3 maanden

Endolift huidversteviging + minilift midface – €2250

Endolift huidversteviging + minilift lowerface  – €2250

Endolift huidversteviging + minilift full face  – €3500

Maak direct een afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie. Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

0203690986