Bij cosmetische behandelingen kunnen zoals bij alle andere medische behandelingen problemen ontstaan. Behandelingen met de nieuwe generatie hyaluronzuur fillers hebben een zeer gunstig veiligheidsprofiel indien de behandeling wordt uitgevoerd door een bekwaam en gecertificeerd (cosmetisch) arts. In onze kliniek zien we regelmatig mensen die elders behandelingen hebben gedaan waarbij niet het gewenste resultaat is bereikt. Het kan hier dan gaan om een cosmetisch probleem zoals asymmetrie of een verkeerd geplaatste filler die onregelmatigheden of bobbeltjes veroorzaakt. Met behulp van echografie zijn we in staat om het probleem in kaart te brengen en waar mogelijk direct te corrigeren. Tijdens een vrijblijvend consult kunt u het probleem met de arts bespreken en bekijken of u in aanmerking komt voor een behandeling.

Review1@3x

Beoordeeld met een 4.9/5.0 op Google reviews

44+ ervaringen hebben ons met een 4.9 beoordeeld.

Review2@3x

Door 500+ cliënten beoordeeld met een 9,6

Bekijk alle reviews

Maak direct een afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie. Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

0203690986