Voorbeeld 1: Botox fronsrimpels & wenkbrauwlift

Voor- en 2 weken na een Botox behandeling van de knijpende spieren rondom de ogen: “frons” en “kraaienpootjes”. In dit voorbeeld is mooi zichtbaar hoe een goed uitgevoerde wenkbrauwlift rust geeft in het voorhoofd. Een Botox behandeling houdt gemiddeld zo’n 3-6 maanden aan waarna het probleemloos en veilig herhaald kan worden.

voor-na Botox wenkbrauwlift dokter Brandt

Voorbeeld 1: Botox fronsrimpels & wenkbrauwlift

Een goed uitgevoerde Botox behandeling geeft rust in het gezicht zonder de mimiek te verliezen. Het resultaat ziet er verfrissend uit en voelt prettig aan. In dit voorbeeld is ook goed te zien dat de overmatige talgklierproductie in de “T-zone” geremd wordt (een bijkomend voordeel van Botox) door waardoor vette- of onrustige huid verbeterd. Wist je dat Botox ook wordt gebruikt tegen overmatig zweten?

Botox wenkbrauwlift dokter brandt

Voorbeeld 2: Voor-na Botox behandeling 3 zones: fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd. Resultaat is zichtbaar binnen 2 weken en houdt gemiddeld 3-6 maanden aan. Dit is een voorbeeld van een combinatiebehandeling waarbij met fillers volume hersteld is bij het steunpunt van de wangen en onder de ogen.

Botox behandeling amsterdam

De ‘mini-lift’ is een op maat gemaakte behandeling waarbij de steunpunten van het gezicht hersteld worden met een combinatie van verschillende soorten fillers die volume herstellen en huidverbetering geven. Hier is ook een beetje Botox gebruikt om rimpels onder de ogen te verzachten. Het doel van de behandeling: een natuurlijke frisse look.

Liquid facelift dokter Brandt Amsterdam

Maak direct een afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie. Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

0203690986