Een filler behandeling van de rokerslijnen gebeurt met een serie van zeer oppervlakkige injecties waarmee de rimpels worden opgevuld. Deze behandeling duurt gemiddeld 15-20 minuten. Er kan in overleg met uw arts gekozen worden voor een lokale verdoving zodat u vrijwel niets van de behandeling voelt. Na de behandeling zal de arts u advies geven over goede nazorg en nodigen wij u uit voor een gratis controle na enkele weken.

Behandeling van de rokerslijnen wordt vaak meegenomen tijdens een Liquid facelift.

Liquid facelift

Bij de liquid facelift gaat het niet alleen om bijvoorbeeld de neus-lippenplooi of de kraaienpootjes, liquid facelift houdt in dat het gezicht als 1 geheel behandeld wordt. Rimpels worden verzacht en de jeugdige contouren worden hersteld waardoor de huid als het ware ‘gelift’ wordt. Het resultaat is vergelijkbaar met het resultaat dat je krijgt wanneer je de huid van de wangen richting de oren beweegt.

 

Review1@3x

Beoordeeld met een 4.9/5.0 op Google reviews

44+ ervaringen hebben ons met een 4.9 beoordeeld.

Review2@3x

Door 500+ cliënten beoordeeld met een 9,6

Bekijk alle reviews

Hoe werkt een fillerbehandeling?

Tijdens een eerste consult gesprek bespreken we uw wensen en de behandelmogelijkheden. Aan de hand van enkele vragen over uw medische achtergrond bepalen we of u in aanmerking komt voor een filler behandeling.

Door middel van een uitgebreide analyse van uw huid bekijken we welke gebieden in aanmerking komen voor een behandeling met fillers en welke producten geschikt zouden kunnen zijn voor uw huidtype.

Onze focus bij dokter Brandt ligt op een natuurlijk en subtiel resultaat, hierom adviseren we vaak om niet te veel in 1 keer te behandelen. U kunt dan later altijd voor een ‘touch-up’ terugkomen.

Tijdens het eerste consult gesprek willen we u volledig informeren over de de behandeling en de te verwachten resultaten. Het is hierbij van belang dat uw wensen overeen komen met de te verwachten resultaten. Wij zullen u hierbij altijd een eerlijk advies geven om zo samen een goed geïnformeerd behandelplan te maken.

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste consult gesprek.

Een filler behandeling is eenvoudig en duurt gemiddeld maar 10 tot 20 minuten afhankelijk van het aantal zones dat behandeld wordt. Ongeveer een half uur voor de behandeling zal de assistent of de arts een verdovende crème aanbrengen op de gebieden die behandeld zullen worden. Middels een aantal strategische injecties met een zeer dunne naald, zal de arts de gekozen gebieden extra volume geven tot het gewenste effect is bereikt. U zult direct resultaat zien.

Om het resultaat van de behandeling duidelijk zichtbaar te maken, zullen er voor uw medisch dossier foto’s worden gemaakt.

Na afloop van de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten direct weer oppakken. Houdt u er wel rekening mee dat uw huid wat lichte zwellingen en roodheid kan vertonen. Dit neemt geleidelijk af en is na enkele uren weer weg. U zult van de arts na de behandeling tips krijgen voor een goede nabehandeling.

In de dagen volgend op de behandeling kan het effect nog wat toenemen door het vocht-absorberende karakter van de filler. Hierdoor wordt een gezond en volumineus effect bereikt welke bepaalde delen van uw gezicht extra accentueert. Het vullende effect van de filler is afhankelijk van de regio en de stevigheid van de gel die gebruikt wordt. Gemiddeld kan het vullende effect van de filler wel 12-18 maanden aanhouden.

Het hyaluronzuur wordt vanzelf door het lichaam afgebroken in lichaamseigen stoffen. Hierna kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Maak direct een afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie. Onze online afsprakentool is 24 uur per dag beschikbaar.

Boek afspraak

Bel met dokter Brandt

Dokter Brandt is op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

0203690986